ADRIAN LABEL NIGHT: Spunsugar, LOW-RES, MANX

Adrian Recordings offers a full evening with no less than 4 of our acts, none of them have a drummer.

ADRIAN LABEL NIGHT: Spunsugar, LOW-RES, MANX
DJ: Remote Chance
Var: Reimersholme Hotel – Stockholm
När: Lördag 13 april
Adrian Recordings bjuder på en helkväll med inte mindre än 4 av sina akter, ingen av dem har trummis.
17:00 – Restaurangen och vinbaren öppnar
18:30 – Dörrar
19:15 – MANX
20:15 – LOW RES
21:15 – Spunsugar
Mellan varven och efteråt spelar Remote Chance eget sound.
Spunsugar
zgbf_SpunsugarBIG3--1.jpg
När året skulle summeras va det en platta som återkom på fler och fler ställen både här hemma men framför allt internationellt, Spunsugar’s andra monumentala album ”A Hole Forever”. Nu kommer äntligen Malmöbandet till Stockholm för att chocka alla med sin melodiösa ljudvägg, en perfekt blandning av modern shoegaze, post punk och en liten dos metall allt levererat med änglalika popmelodier.
LOW-RES
zgbf_LOWRESPressPhoto01--1.jpg
Stockholmsduon LOW-RES verkar också inom genrer som shoegaze, post punk och poppig goth. De släppte sitt andra album ”Därför” 2023, uppföljaren till debuten ”Varför”. Ett album som rönt stor uppmärksamhet, framför allt utanför Sveriges gränser. Live, och på skiva, gästas de av flera gästvokalister som sätter färg på den i övrigt svart-vita framtoningen.
MANX
zgbf_press4--1.jpg
Göteborgsbaserade MANX släppte 2023 sitt debutalbum ”RECOUPIA” ett gränslöst elektroniskt-album som blandar futuristisk trip hop, meditativ IDM, singer-songwriter, jazz och elektronisk pop till en själfull grönskande upplevelse om läkande och cyklisk pånyttfödelse. Live är MANX en naturkraft som stimulerar alla dina sinnen både fysiskt och mentalt.
DJ: Remote Chance